Elkezdődött az ozorai goás hippik évi rendes fenyítése

2019 július 26., 18:20

Óriási dugó alakult ki az ozorai fesztiválmező előtt, több mint ötszáz autó, busz és egyéb jármű torlódott össze, mert egy biztonsági őr tájékoztatási szerint „alaposan átfogatják” az érkezők cuccait illegális anyagokat keresve.

A hippik amúgy hippisen, mosolyogva, táncolva, ölelkezve várakoznak a legnagyobb békében. A trenszelős hippik körében európai hírű mezei szeletelés hivatalos programja csak hétfőn kezdődik, de már most sokan megérkeztek a helyszínre.

photo_camera Fotó: Halász Júlia
photo_camera Fotó: Halász Júlia
photo_camera Fotó: Halász Júlia

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.