Elkezdődött az ozorai goás hippik évi rendes fenyítése

2019 július 26., 18:20

Óriási dugó alakult ki az ozorai fesztiválmező előtt, több mint ötszáz autó, busz és egyéb jármű torlódott össze, mert egy biztonsági őr tájékoztatási szerint „alaposan átfogatják” az érkezők cuccait illegális anyagokat keresve.

A hippik amúgy hippisen, mosolyogva, táncolva, ölelkezve várakoznak a legnagyobb békében. A trenszelős hippik körében európai hírű mezei szeletelés hivatalos programja csak hétfőn kezdődik, de már most sokan megérkeztek a helyszínre.

photo_camera Fotó: Halász Júlia
photo_camera Fotó: Halász Júlia
photo_camera Fotó: Halász Júlia

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt