Az Origo szerint ezen a képen néhány száz ember látható

2019 december 10., 14:24
  • A tegnap esti tüntetés szervezői, a Független Előadó-művészeti Szövetség és három fővárosi fenntartású színház, a Katona, az Örkény és a Radnóti közös közleményben köszönte meg a „ritka szakmai és társadalmi összefogást”.
  • „Nem gondoljuk, hogy itt vége a harcnak. Biztos, hogy továbbra is szükségünk lesz erre az összefogásra a kőszínházi és a független szcéna, a színházi szakma és a közönség között.”
  • Az Origo tegnap esti tudósítása szerint „Az Örkény Színház előtti szűk téren néhány százan lehettek. Háromnegyed hétkor a tüntetés befejeződött.”
  • Ez a néhány száz fős tömeg, ha egyáltalán lehet tömegnek nevezni a szűk téren összeverődött tüntetői csoportocskát, jól látható az Örkény társulatában játszó Znamenák István sajtóközleményhez csatolt képein.
photo_camera Fotó: Znamenák István
photo_camera Fotó: Znamenák István
A törvény ellen tüntetők a Madách téren hétfőn
photo_camera Fotó: Znamenák István

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.