Róma üres utcáin sétált Ferenc pápa

2020 március 15., 21:19

Mindenféle előzetesen bejelentés nélkül kelt útra Ferenc pápa Romában, hogy gyalog keressen fel két templomot vasárnap délután. Az egyházfő minimális testőri kísérettel előbb a Salus Populi Romani bazilikában, majd San Marcello al Corsonál lévő keresztnél imádkozott. A Vatikán közlése szerint Ferenc pápa

a járvány végéért, a betegekért, családjaikért, és az egészségügyi dolgozókért, valamint a még nyitvatartó boltok alkalmazottaiért imádkozott.

photo_camera Fotó: -/AFP
photo_camera Fotó: -/AFP
photo_camera Fotó: -/AFP
photo_camera Fotó: -/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.