A Time szerint jelenleg ennek a 100 embernek van a legnagyobb hatása a világra

DIVAT
2018 április 19., 20:53

Ide kattintva lehet megnézni, ki az a 100 ember a politikusoktól a sportolókon, színészeken és zenészeken át a művészekig. Azok kerültek rá, akiknek a magazin szerint most jött el az idejük.

A lista elég megosztó, legalábbis ha azt vesszük alapul, hogy egyszerre van rajta Hszi Csin-ping kínai elnök és a Stranger Thingsből ismert, 14 éves Millie Bobby Brown is.

De ráfért (a teljesség igénye nélkül) Donald Trump, Kim Dzsongun, Nicole Kidman, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Harry herceg, Jeff Bezos, Roger Federer, Jennifer Lopez, Hugh Jackman, Gal Gadot, Jimm Kimmel, Sadiq Khan, Robert Mueller, Jeff Sessions és Abe Sinzó is. Sőt, még Rihanna és Kesha is. Sem Orbán Viktor, sem Fekete-Győr András nem szerepel a listán. (Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.