Mr Missh sajnálja, hogy az erdélyieket szidta

Popkult
2020 február 26., 17:31

Mr. Missh-ről, vagyis Demeter Mihályról az erdélyi Uh.ro írta meg, hogy péntek este megverték a székelyudvarhelyi Mokka Kávéháznál. A rapper egy videón azt mondta: „Ez van Erdélybe, ha eljövök bulizni, bazmeg. Szóval mikor megkérdezitek azt, hogy miért nem jövök el a kibaszott Erdélybe, azért van, hogy a szájba baszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük. Érted? Ez a lényeg! […] Megbasznak, érted? Megbasznak a kurva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük.” Ezután egy rendőrautóra mutogatva azt magyarázta, hogy „lószart se tudnak csinálni”. A nem teljesen világos balhé körülményeiről itt írtunk, az biztos, hogy a rendőrség nyomoz az ügyben „egy kliens ellen irányuló ütlegelés gyanújával”.

Mr Missh
photo_camera Mr Missh

Demeter Mihály most az Instagramon azt írta, sajnálja, amit mondott, ittas volt, és hirtelen felindulásból mondta, „nyilvan nem igy gondolom amit mondtam”. Azt írta, sok erdélyi hallgatója és barátja van, illetve rokonai is, és a rendőrségtől is elnézést kért, illetve köszönetet mondott nekik azért, mert a viselkedéséhez képest segítőkészek voltak.

photo_camera Forrás: missh90/Instagram

Demeter ellen tavaly nyáron emelt vádat az ügyészség, miután előkerült egy videó arról, ahogy az egyik koncertje után megvert egy nőt. A rapper akkor leginkább a médiát hibáztatta, amiért ügyet csinált az esetből, az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány „tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”.