Vádat emelt az ügyészség Mr. Missh ellen

bűnügy
2019 augusztus 02., 09:21
comments 171

Garázdaság vétsége és más bűncselekmények miatt a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség vádat emelt Demeter Mihály, azaz Mr. Missh ellen. A rapper ellen Tényi István tett feljelentést, miután márciusban előkerült egy videó, amin Mr. Missh egy decemberi koncertjén többször megütött egy nőt.

link Forrás

A rapper akkor leginkább a médiát hibáztatja, amiért ügyet csinált az esetből, az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány „tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”. Egy másik videóban azt is elmondta, hogy „a csaj nem vette jó néven a flörtöt”, ebből indult ki az egész.

link Forrás

Később már arról posztolt, hogy a gonosz újságírók miatt valószínűleg börtönbe fog kerülni, de a rajongóit továbbra is imádja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.