Vádat emelt az ügyészség Mr. Missh ellen

Garázdaság vétsége és más bűncselekmények miatt a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség vádat emelt Demeter Mihály, azaz Mr. Missh ellen. A rapper ellen Tényi István tett feljelentést, miután márciusban előkerült egy videó, amin Mr. Missh egy  decemberi koncertjén többször megütött egy nőt.  

A rapper akkor leginkább a médiát hibáztatja, amiért  ügyet csinált az esetből, az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány „tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”. Egy másik videóban azt is elmondta, hogy „a csaj nem vette jó néven a flörtöt”, ebből indult ki az egész. 

Később már arról posztolt, hogy a gonosz újságírók miatt valószínűleg börtönbe fog kerülni, de a rajongóit továbbra is imádja.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.