Mr. Missh: „Valószínű, letöltendőt kapok”

Mr. Misshről március elején került elő egy videó, amin az látható, hogy egy decemberi koncertjén többször megüti az egyik rajongóját. Később a zenész azzal magyarázta az esetet, hogy egyfelől nagyon részeg volt, másfelől a lány nem vette jó néven a flörtöt, ráöntötte az italát, ő pedig elvesztette az eszét, és ütött. Férfiből van. 

A rapper a médiát hibáztatja, hogy ügyet csináltak az esetből, pedig szerint ezt ő és a megvert rajongó maguk közt már lerendezték.  Mr. Missh az Instagram-oldalán azt írja, hogy a gonosz sajtó miatt valószínűleg börtönbe fog kerülni, de a rajongóit továbbra is imádja. Hogy van-e egyáltalán feljelentés az ügyben, arról nem szól sem az Instagram, sem  a hírek, sem a fáma.

Aki elszomorodott a hír miatt, azt most az ütős rapper és Simicska Lajos, letűnt Fidesz-oligarcha közös klipje garantáltan fel fogja vidítani:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.