Mr. Missh: „Valószínű, letöltendőt kapok”

bűnügy
2019 március 25., 11:24
comments 206

Mr. Misshről március elején került elő egy videó, amin az látható, hogy egy decemberi koncertjén többször megüti az egyik rajongóját. Később a zenész azzal magyarázta az esetet, hogy egyfelől nagyon részeg volt, másfelől a lány nem vette jó néven a flörtöt, ráöntötte az italát, ő pedig elvesztette az eszét, és ütött. Férfiből van. 

link Forrás

A rapper a médiát hibáztatja, hogy ügyet csináltak az esetből, pedig szerint ezt ő és a megvert rajongó maguk közt már lerendezték.  Mr. Missh az Instagram-oldalán azt írja, hogy a gonosz sajtó miatt valószínűleg börtönbe fog kerülni, de a rajongóit továbbra is imádja. Hogy van-e egyáltalán feljelentés az ügyben, arról nem szól sem az Instagram, sem  a hírek, sem a fáma.

Aki elszomorodott a hír miatt, azt most az ütős rapper és Simicska Lajos, letűnt Fidesz-oligarcha közös klipje garantáltan fel fogja vidítani:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.