Ott tartunk, hogy a férfiember megver egy nőt decemberben, a média meg azt hazudja, hogy ez most hétvégén volt

elmebaj
2019 március 11., 09:09
comments 369

Az ember esze megáll. Már egy nőt sem lehet úgy pofán vágni, aztán tiszta erőből nekiesni, hogy a média ne kezdene összevissza hazudozni az esetről. A hétvégén nem csak a 444, de még a Blikk is arról írt, a népszerű rapsztár, Mr. Missh megvert egy nőt turnényitó, ceglédi koncertjén. 

Hát nagyon nem így volt. Talán kicsit utána kellett volna járni. 

Vasárnap kezdett terjedni a neten egy rövid videó, amin az látható, hogy Mr. Missh arcul vág egy fiatal nőt, majd nekiesik, és csak a szórakozóhely többi vendégének köszönhető, hogy több ütést nem tud bevinni. 

link Forrás

Erre a fél magyar média arról kezd cikkezni, hogy ez most történt, a szombat esti koncerten. Tényleg, egyszerűen hihetetlen. Pedig ez még decemberben volt. A 444 is azt írta először, hogy Cegléden történt a nőverés, pedig könyörgöm, már több mint két hónapja, hogy a rapper izomból arcon törölt egy lányt. Mi aztán javítottuk a cikket, így végre csak eljutott mindenkihez, hogy 

nem, nem szombaton ütött meg egy nőt, hanem decemberben. 

Persze most már nehéz helyrehozni azt a kárt, amit a média Mr. Missh-nek okozott: ki tudja, hányan maradtak abban a tudatban, hogy nem decemberben, hanem ezen a hétvégén vert meg egy nőt. 

Aki nem ismerné Mr. Missh-t: jelenleg ő az egyik legnagyobb Youtube-sztár, Demeter Mihály néven született, és a Miszterek nevű csapattal futott be. Egy ideje szólókarrierbe kezdett, önálló turnéja első állomása volt a szombati ceglédi koncert. Miután a magyar média körbehazudta az internetet a nőverésről, érthető módon felháborodott, és instastoryban magyarázta el, mit kell elhinni, és mit nem. 

link Forrás


Először is: a videón látható nő és ő is ittasak voltak az eset idején. A lány sajnos tiszteletlen volt vele, a fejére öntött egy pohár italt. Máris más egy picit a dolog fekvése, nemde? 

„Én is férfi vagyok, van büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni” 

- magyarázza a rapper. Tegyük a kezünket a szívünkre: melyik férfi lépne ezen túl anélkül, hogy jól pofán verné a tiszteletlenül viselkedő nőt? De van tovább, Mr. Missh segít, hogy kicsit komplexebben lássuk a nőverés hiteles történetét. Nem történt ugyanis semmi, utána megbeszélték „kulturális módon”, totálisan átdumálták, úgyhogy mindenki megbaszhatja magát. És az egy dolog, hogy a sajtó felbosszantotta Mr. Missht. Érzelmes vallomásából kiderül az is, hogy nagyon rosszul esik neki ez a rosszindulatúság. 

„Az a lényeg, hogy ez nem Cegléden történt. Szóval ennyit az újságírókról” 

- kaptuk meg a rappertől. 

A történet jó oldala, hogy a rapper segít megérteni, mi miért történt. Mindenki tudja ugyanis, milyen az, amikor az ember elveszíti az agyát. „Én elég sokszor elveszítem az agyam. De ettől vagyok ÉN. Úgyhogy légyszíves mindenki kapja be a faszt, aki terjeszti ezt a hülyeséget rólam.” Tehát még egyszer: ez az eset nem, tehát nem szombaton, hanem decemberben történt. Úgyhogy basszák meg a rosszakaró faszszopók. „Légyszíves kopjatok le az életemről és ne ezzel baszakodjatok.”

Mr. Missh aztán aludt egyet a dologra, és hétfő reggel szintén instastoryban szólalt meg. Azt írja, hibázott, de már bocsánatot kért érte. Durva látni, mennyi rosszindulat van az emberekben. :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.