„Ez van Erdélybe, ha eljövök bulizni, bazmeg” - megverték Mr. Missht Székelyudvarhelyen

2020 február 25., kedd 17:52
255

Ez van Erdélybe, ha eljövök bulizni, bazmeg. Szóval mikor megkérdezitek azt, hogy miért nem jövök el a kibaszott Erdélybe, azért van, hogy a szájba baszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük. Érted? Ez a lényeg! [..] Megbasznak, érted? Megbasznak a kurva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük” - magyarázta egy videón Mr. Missh (Demeter Mihály), miközben egy guriga vécépapírral törölgette le a szájáról vért. Majd egy rendőrautóra mutogatva azt magyarázza, hogy „lószart se tudnak csinálni”. Az Uh.ro beszámolója szerint a felvétel azután készülhetett, hogy a rappert a péntek este megverték a székelyudvarhelyi Mokka Kávéháznál. 

Bár több videó is megjelent arról, hogyan töltötte az estét Mr. Missh Székelyudvarhelyen, így sem egyértelmű, pontosan mi történt. Azokon a videókon, amiket az este elején posztolt a helyszínről, még azt látszik, ahogy pezsgőt lóbálva ünnepel egy társasággal. Majd a következő felvételen az asztalon támaszkodó rapper földhöz vág egy poharat, szélesen gesztikulálva mutogat valakinek, majd két férfi kivezeti a kamera látóteréből. Egy utcai felvételen, pedig már azt látni, ahogy Mr. Missh lebuzizott egy pár fős társaságot, akik láthatóan nem voltak ettől elragadtatva.

Bár az incidens után a videóján arról beszélt, hogy azért álltak belé és vágták fejbe, mert magyar, a Mokka egyik munkatársa a székelyudvarhelyi lapnak tagadta, hogy ez történt volna. A rendőrség az Uh.ro-nak megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben „egy kliens ellen irányuló ütlegelés gyanújával”. A lap a rappert is megkérdezte a történtekről, de nem válaszolt a kérdéseikre. Mr. Missh hétfőn az Instagram-oldalán igyekezett bocsánatot kérni a videó miatt az erdélyiektől, azt írta, jó szívvel jött.

Demeter Mihály ellen tavaly nyáron emelt vádat az ügyészség, miután előkerült egy videó arról, ahogy az egyik koncertje után megvert egy nőt. A rapper akkor leginkább a médiát hibáztatja, amiért  ügyet csinált az esetből, az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány „tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt