Blikk: Mészáros Lőrinc ismét tanúbizonyságát adta annak, hogy romantikus lélek

valentin nap
2022 február 16., 14:25

Olyan cikkel jelentkezett a Blikk, ami mintha csak egy kimaradt részlet lenne Várkonyi Andrea És ezt lehet? című könyvéből.

A cikk rögtön így kezdődik: Mészáros Lőrinc ismét tanúbizonyságát adta annak, hogy romantikus lélek. Feleségét, Várkonyi Andreát egy csodás, meghitt vacsorával lepte meg a belváros egyik legelegánsabb éttermében, a Kollázsban, ahol külön Valentin-napi menüvel készültek a szerelmeseknek. A pár minden bizonnyal élvezte a kettesben töltött romantikus estét, olvasónk legalábbis erről számolt be lapunknak.”

Érdemes megnézni a már egy nappal korábban közölt képes bizonyítékot, az utcáról lőtt, a visszatükröződő üvegen át készített képen az látható, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea bent ül a Four Seasons Hotel éttermében.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc
photo_camera Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Fotó: Mészáros Csoport

A cikk ezután így folytatódik: „Hazánk egyik legtehetősebb üzletembere óvja a magánéletét, így sokan nem tudhatják róla, hogy igazán romantikus férfi hírében áll. Úriember, gáláns, s akit szeret, annak igyekszik a kedvében járni. Ezért is vihette a feleségét az egyik legszebb budapesti étterembe, ahol csodás, több fogásos menüt is rendelhettek azok, akik a szerelmesek ünnepén egy vacsorát szerettek volna elkölteni szívük választottjával.”

Hogy a kormánypárti – vagy legalábbis a Fidesz felé hajló – bulvármédiának mi a túrónak kell folyamatosan hangsúlyoznia, hogy a tavaly összeházasodott Mészáros és Várkonyi tényleg, nem csak a pénz miatt szeretik egymást, nem világos.

A lényeg viszont ezután jön, ugyanis megpróbálják elhitetni azt, hogy a dollármilliárdos fickó olyan emberi és felcsúti pali, hogy pár 10 ezer forintból megoldja a Valentin-napi vacsorát, miközben azt is próbálják hangsúlyozni, hogy ez komoly luxus, amit csak az igazán gazdag – és persze szerelmes – emberek engedhetnek meg maguknak: „A négyfogásos vacsora menü a francia és az olasz konyha legfinomabb fogásait tartalmazta, amelyet a pár nagyon kedvel, az ára pedig 21.900 forint, ha borpárosítással rendelik, az további 9900 forinttal dobja meg a cechet: ez egy pohár, a fogáshoz illő alkoholt tartalmaz.

„Természetesen nem csak a szerelmi menüt lehetett rendelni, így nem tudni, hogy a házaspár pontosan mit fogyasztott, ám a többfogásos ajánlat igen kedvezőnek tűnt, ráadásul felérhetett egy kulináris európai kirándulással is” – jegyzi meg a korrekt tájékoztatás kedvéért a lap a gasztronómiailag érdekes ízlésű párról.

Egyébként nem tudom, hogy mondtam-e már, de Várkonyi és Mészáros még mindig, fél évvel a házasságkötés után is szeretik(!) egymást: „Mészáros és Várkonyi nem csak a gasztronómiai élvezeteknek hódoltak, hanem az intimitásról sem feledkeztek meg. Olvasónk beszámolója alapján a pár nem leplezte érzéseit, az, hogy közel fél évvel házasságkötésük után is fogták egymás kezét, arra enged következtetni, hogy a tűz nem hunyt ki kapcsolatukból, s a második együtt töltött Valentin-napjukon sem feledkeztek meg arról, hogy szerelmüket kimutassák egymásnak.”

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tehát még fél évvel a házasság után is nagyon szeretik egymást. Még szerencse, hogy Bödőcs Tibor nem volt ott, hogy szóljon: „Ne fogd meg! Nem szabad. Ne fogd meg, Andi!”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.