A Story magazin szerint Várkonyi és Mészáros esküvőjén még az aszfaltot is felszedték, hogy ne legyen hepehupás a műfű

ünnep
2021 szeptember 30., 10:13
comments 9

Sok konkrétumot azon túl, amit Várkonyi Andrea posztolt a Mészáros Lőrinccel közös esküvőjéről Instagramra, még mindig nem tudunk, de a Blikk Rúzs által hivatkozott Story magazin állítja, „még több részlet birtokába” jutottak. A hetilapnak egy „helybéli” beszélt a részletekről. Elmondása szerint

  • néhány hete Mészáros Lőrinc lányának is az alcsúti arborétumban volt az esküvője,
  • de a volt műsorvezető és a felcsúti milliárdos esküvője túltett azon.
  • Négy kamionnyi élővirágot és dekorációt szállítottak a helyszínre,
  • ahol „azt beszélik, még az aszfaltot is felszedték, hogy ne legyen hepehupás a műfű”,
  • a helyreállítást pedig már az esküvő másnapján elkezdték.
  • Az esküvőre többszintes beléptetési rendszer volt, mindenki Várkonyi és Mészáros saját logójával és egyedi sorszámmal ellátott karszalagot kapott,
  • és állítólag nemcsak Rod Stewart, de Luis Fonsi és Richard Clayderman is felléptek Radics Gigi illetve Gönczi Gábor és a Smile zenekar mellett.

Lehet reménykedni, hogy Várkonyinak és Mészárosnak ez volt a bevonulózenéje:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.