Saját logót terveztek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzijára

2021 szeptember 24., péntek 13:01
11

Lezárták az alcsútdobozi arborétumot Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzija miatt. És pont ebben az időszakban még a kisvasút sem jár erre.

Be van zárva a kisvasút épp Mészáros Lőrinc lagzijának idején. Fotó: Czinkóczi Sándor

Péntek délelőtt már biztonsági emberek álltak autóikkal a park körül utak különböző pontjain. Az autónkat a belépésig nem állították meg, de figyelték, ki tart arra.

Golfkocsis keményfiúk vigyázzák Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagziját. Fotó: Kaufmann Balázs

Az arborétum és a Felcsút közötti úton egymást követték a násznépet szállító kisbuszok. A meghívottak egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferencia-központjában parkoltatják le, ahol átszállhatnak a sofőrszolgálathoz, hogy a szomszéd faluba szállítsák őket.

Vendégek érkeznek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjére 2021. szeptember 24-én a felcsúti Puskás Akadémia konferencia központjába. Fotó: Kaufmann Balázs

Így a vendégeknek nem kell találkozniuk a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal, akik legfeljebb az elhúzó járműveket tudják felvenni.

Úgy tudjuk, az arborétum területén még a kisvasút megállója felőli személyzeti bejárón is többszintes beléptetési rendszer működik. Ezeknél egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni. Akinek ez összejött, megkapta az egyedi sorszámmal ellátott karszalagját, amit az ifjú párra utaló L&A logó díszített. Erről egy képet is kaptunk az egyik szerencsés bejutótól:

Úgy tudjuk, a vendégeknek J.Lo helyett Gönczi Gábor és Radics Gigi fellépésével kell beérniük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt