Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel közös esküvői képeket posztolt Instagramjára

ünnep
2021 szeptember 27., 09:29
comments 13

A hétvégén tartották meg az alcsútdobozi arborétumban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét, amire külön logót is terveztek. Várkonyi most fotókat osztott meg Instagramján az esküvőről, a képeket azonban csak linkelni tudjuk, mert Mészáros Lőrinc felesége úgy döntött, a fotók „felhasználása tilos és engedélyköteles”.

photo_camera Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Illusztráció: Botos Tamás

A képek alapján Várkonyi egy 1395 eurós, vagyis közel félmillió forintba kerülő Jimmy Choo cipőben házasodott össze Mészáros Lőrinccel.

Az esküvőt teljes titokban próbálták tartani, az arborétumot körbekordonozták, a kordonokat pedig fekete lepellel borították le, hogy még csak véletlenül se lehessen belátni.

Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek nemrég lett közös cége. Várkonyi áprilisban ismerte el, hogy: „A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

A Hot! magazin akkor azt írta, Várkonyi és a felcsúti milliárdos „nagyjából hónapokkal azután” kerültek közel egymáshoz, hogy Mészáros Lőrinc 2020 őszén elvált feleségétől, Kelemen Beatrixtól, akivel három közös, felnőtt gyerekük van. Annak ellenére, hogy tavaly februárban azt mondta, nem tekinti magát közszereplőnek, Mészáros válásáról az állami hírügynökség számolt be.

Várkonyi Andrea 2006 és 2017 között Bochkor Gábor élettársa volt, a kapcsolatukból 2007-ben született egy lányuk. A volt műsorvezető 2020 elején Zsidró Tamás fodrásszal volt együtt, az ő kapcsolatuk 2020 áprilisában ért véget.

Frissítés: Információink szerint Merő Péter tervezte Várkonyi ruháját, amire az összes gyöngyöt kézzel varrták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.