Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel közös esküvői képeket posztolt Instagramjára

szeptember 27., hétfő 9:29
17

A hétvégén tartották meg az alcsútdobozi arborétumban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét, amire külön logót is terveztek. Várkonyi most fotókat osztott meg Instagramján az esküvőről, a képeket azonban csak linkelni tudjuk, mert Mészáros Lőrinc felesége úgy döntött, a fotók „felhasználása tilos és engedélyköteles”.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Illusztráció: Botos Tamás

A képek alapján Várkonyi egy 1395 eurós, vagyis közel félmillió forintba kerülő Jimmy Choo cipőben házasodott össze Mészáros Lőrinccel.

Az esküvőt teljes titokban próbálták tartani, az arborétumot körbekordonozták, a kordonokat pedig fekete lepellel borították le, hogy még csak véletlenül se lehessen belátni.

Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek nemrég lett közös cége. Várkonyi áprilisban ismerte el, hogy: „A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

A Hot! magazin akkor azt írta, Várkonyi és a felcsúti milliárdos „nagyjából hónapokkal azután” kerültek közel egymáshoz, hogy Mészáros Lőrinc 2020 őszén elvált feleségétől, Kelemen Beatrixtól, akivel három közös, felnőtt gyerekük van. Annak ellenére, hogy tavaly februárban azt mondta, nem tekinti magát közszereplőnek, Mészáros válásáról az állami hírügynökség számolt be.

Várkonyi Andrea 2006 és 2017 között Bochkor Gábor élettársa volt, a kapcsolatukból 2007-ben született egy lányuk. A volt műsorvezető 2020 elején Zsidró Tamás fodrásszal volt együtt, az ő kapcsolatuk 2020 áprilisában ért véget.

Frissítés: Információink szerint Merő Péter tervezte Várkonyi ruháját, amire az összes gyöngyöt kézzel varrták.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt