Mészáros Lőrinc és felesége válnak, és erről az állami hírügynökség számol be

bulvár
2020 szeptember 04., 15:29
Mészárosné Kelemen Beatrix és Mészáros Lőrinc 2019. szeptember 10-én a Groupama Arénába jövet
photo_camera Mészárosné Kelemen Beatrix és Mészáros Lőrinc 2019. szeptember 10-én a Groupama Arénába jövet Fotó: botost/444.hu

„Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla” - közölték az állami hírügynökséghez, az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg - tették hozzá az MTI híre szerint.

„Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartására” - áll a közleményben.

Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla júliusban szállt ki a birodalom központi cégéből, az Opus Globalból. Mészárosné tulajdonában van a Life TV, ahova az EMMI is készíttet műsort. A Forbes nemrég megjelent listája szerint a „Mészáros család” a leggazdagabb család az országban.

Amikor februárban a hvg tudósítója a Mátrai Erőműről kérdezte Mészáros Lőrincet egy nyilvános eseményen, az üzletember azt mondta, ő nem közszereplő, így nem válaszol. Válásának híréről ehhez képest az MTI számol be.