Már közös cége is van Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek

szerelem
2021 szeptember 09., 05:37
comments 6

Idén júliusban alakult meg az Ekho Belvedere Kft., aminek alapító tulajdonosa a Mészáros Lőrinchez köthető, 50 millió forintos induló törzstőkét befizető Ekho Magántőkealap. Az mfor.hu szerint a kapcsolatra az utal, hogy az Ekho Magántőkealap ugyanarra a budapesti, V. kerületi Váci utcai címre van bejegyezve, mint több Mészáros-érdekeltség, az alap kezelője pedig az a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., ami Mészáros Lőrinc 100 százalékos tulajdonában áll.

Az Ekho Belvedere Kft. – aminek főtevékenysége saját tulajdonú ingatlan adásvétele – viszont nem volt sokáig a magántőkealap tulajdonában, mert augusztus 31. óta Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a cég tulajdonosai 50-50 százalékban.

Bár a hamarosan összeházasodó Mészárosnak és Várkonyinak ez az első közös cége, a közös munkát már korábban elkezdték, amikor Várkonyi 2020 szeptemberében megalapította a reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó Whitedog Media Kft.-t, aminek székhelye egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palota lett, egyik első ügyfele pedig a Mészáros-csoport. Várkonyi négy hónap után 35 millió osztalékot vett ki a cégéből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.