A NER bulvárlapja leleplezte a titkot: Várkonyi Andrea összeházasodik Mészáros Lőrinccel

POLITIKA
2021 április 21., 18:17

„Az életről sok mindent gondolok én jómagam is.” (Mészáros Lőrinc)

A KESMA-ban lévő Mediaworks részét képező Bors azt írja, hogy a Hot! magazin csütörtökön megjelenő számából kiderül, hogy a volt TV2-s műsorvezető, Várkonyi Andrea eddig titokzatos üzletemberként emlegetett párja a dollármilliárdos felcsúti, Mészáros Lőrinc.

photo_camera Illusztráció: Botos Tamás

A NER egyik félhivatalos bulvárlapja Várkonyi Andrea „egyik, neve elhallgatását kérő kollégáját” is idézve félhivatalossá teszi a kapcsolatot. A „forrás” azt mondja: „A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról.” A magazin csütörtöki számából kiderül az is, hogyan ismerkedett meg Mészáros és Várkonyi, és hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Várkonyi Andrea 2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk (Nóra). 2018-ig voltak élettársak, majd Várkonyi 2020-tól Zsidró Tamás sztárfodrász párja volt, akivel 2020 áprilisában szakítottak. 2019 végén Mészáros Lőrinc akkori feleségének a tévéjében arról beszélt, hogy az intellektus az, amit egy férfiban keres:

link Forrás

Mészáros Lőrinc tavaly vált el a feleségétől, Kelemen Beatrixtől, akivel három közös, felnőtt gyerekük van. Bár Mészáros Lőrinc tavaly februárban azt mondta, nem tekinti magát közszereplőnek, a válásáról az állami hírügynökség számolt be.

Korábbi híreink a témában: