Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinchez és Vida Józsefhez köthető villába jegyezte be a médiacégét

Média
2021 január 11., 13:40

Mészáros Lőrinchez és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába jegyezte be Várkonyi Andrea volt műsorvezető az új médiacégét, a Whitedog Media Kft.-t, tudta meg a Népszava.

Az Andrássy út 105. szám alatt található villába költözésről a tévés mindössze annyit mondott a Népszavának, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját. A Telexnek birtokába jutott egy kép, amin együtt is szerepel Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, amint az Erzsébet körúton állnak 2020 október 27-én.

A Whitedog Media Kft.-t 2020 szeptemberében jelentették be a cégbíróságon 10 millió forint törzstőkével, érdi székhellyel, amit decemberben költöztettek át az Andrássy útra. A 105-ös szám alatt álló ingatlan sokáig a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában állt, de 2006-ban Kovács Gábor milliárdos egyik érdekeltsége szerezte meg, 2014-ben pedig a villa Spéder Zoltánhoz vándorolt. Később Spédertől a palota egy időre a miniszterelnök veje, Tiborcz István és a kormányfő milliárdos barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn nevű ingatlankezelő társasághoz került, ahonnan időközben Tiborcz és Mészáros is kiszállt, de az ingatlan mégis Mészáros közelében maradt a tulajdonjogot megszerző A105 Realty Project Kft-nek köszönhetően.