Rémálmod: fékezés nélkül, hátulról jön beléd az autópályán

közlekedés
2022 július 28., 06:21

Múlt szerda este az M0-s autóúton, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Kistarcsa magasságában a külső sávon haladt egy jármű, amibe a kameráink felvételei alapján gyakorlatilag nyílegyenesen, fékezés nélkül csapódott be egy autós - írja a Magyar Közút. Információik szerint a vétkes nem volt ittas és nem állt kábítószer hatása alatt sem. Bár nagy erejű ütközésről volt szó, csodával határos módon nem történt komolyabb sérülés egyik oldalon sem.

„A baleset kapcsán mi, mint közútkezelő a szokásos üzeneteinket tudjuk mantrázni: ha fáradtak vagytok, ne vezessetek, ha pedig már úton vagytok, akkor csak a vezetésre koncentráljatok, akár kicsi, akár nagy a forgalom.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.