"Nem f…szopó g…ciztem a bírót"

sport
2013 április 10., 16:41

Eddig nem követtem a hazai kézilabdás híreket, de a Totalsport posztján megakad az ember szeme.

“A 16-oson belülre érkező labdára kivetődtem és a támadó nyújtott lábbal rám csúszott, ami szerintem alapból szabálytalan volt. Ezt követően a labda elpattant tőlem és egyszerre álltunk volna fel. Mivel a labda mögém került a támadó csak rajtam keresztül, engem átugorva tudta volna azt megszerezni. Összeakadtunk, elesett és büntetőt ítéltek, engem kiállítottak. De amikor levonultam értelem szerűen zsörtölődtem magamban és igaz, hogy hangosan, de azt mondtam, hogy “Miért kell ezt csinálni a f…ba, nem hiszem el g…ci?!” Ezt a jegyzőkönyvbe pedig úgy írták le, hogy “f…szopó g…ciztem” a bírót. Pedig semmi ilyet nem mondtam! A sporinak semmit nem címeztem, csak magam előtt mondtam a szöveget.”

A KBSC kapusa, Szabó Ádám így emlékszik vissza a pályán történtekre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.