Őszre kész Széles energiacellája

Uncategorized
2013 április 10., 06:28

A korábbi csepegtetések után szerda reggel jóval több információval állt elő Széles Gábor a titokzatos találmányáról, amivel nemcsak Orbán Viktor kormányát kívánja rögzíteni a kétharmadában, de az országot is a világgazdaság motorjává tenni. A Facebookon Széles elárulta, hogy "energia celláról" van szó, amivel egyszerre lehet nagy sorozatú gyártást végezni, és közben tömegével teremteni a munkahelyeket. Széles azt is elárulta, hogy már nem a prototípus előállításán dolgoznak, az azonban még titok, hogy hány darab létezik már e találmányból, és merre találhatóak. Ami most fontos, hogy a 150 kilós egységek kereskedésével ne vívják majd ki az energiaszolgáltatók haragját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.