Kissinger komolyan belezúgott Shirley Temple-be

külföld
2013 április 11., 06:20

Legalábbis egy, a wikileaksen kiszivárogtatott, 1976 május 3-i, titkos minősítésű diplomáciai táviratában azt írta az akkor éppen Ghánában nagykövetkedő színésznőnek, hogy szereti, és hogy három havonta új állást szerez neki. Bónuszként egy örök klasszikust is elrejtett a 4 pontos távirat második pontjában: "minél kevesebbet mondasz, annál jobb". És hogy ez mitől klasszikus? Emlékeznek még Hajdú "terrorelhárító" János legendás sajtótájékoztatójára, amit a ki tudja miért Szíriában tartózkodó magyar kutyás rendőrök kiszabadítása után tartott?

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.