Itt a Gyurcsány-film ajánlója

Popkult
2013 április 18., 10:15
comments 1

Május 2-án kezdik vetíteni a mozikban az Elment az öszöd című viszonylag kis költségvetésű filmet, amiben Sás Péter parodista alakítja Gyurcsány Ferencet. (A rádiókabaréban már többször utánozta Gyurcsányt, ezért eshetett rá a választás.) A film „a 2006-os politikai zavargásokat dolgozza fel, többek között Gyurcsány Ferenc szemszögéből is”. Az NKA honalpja szerint egyébként 5 millió forint állami támogatást is kapott. Fésűs Nelly és Újlaki Dénes is szerepel a filmben, amit Dézsy Zoltán rendezett, aki Az ügynökök a paradicsomba mennek című drámát forgatta, ami egy rendszerváltó politikusról szól, aki Demszky Gábort próbálta idézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.