Ki ez a két fekete hátizsákos kommandósfantom Bostonban?

A bostoni robbantás gyanúsítottjairól az FBI képeket és videót is közzétett. A gyanút azzal terelték magukra, hogy mindketten fekete hátizsákot viseltek, és az egyiket le is tették, majd otthagyták. A romok között turkáló ügynökök fekete hátizsákdarabokat találtak a helyszínen, így nem volt nehéz összekötni a szálakat. Még az FBI-nak sem.

REUTERS/FBI/Handout

Igen ám. de ha valaki figyelmesen végignézi a maraton befutója körül őgyelgőkről készült képeket, a gyanúsítottaknál sokkal gyanúsabb alakokat is talál. Itt vannak például ők:

boston1

Felhívnánk a figyelmet a dugig tömött fekete hátizsákok mellett a kommandós bakancsokra, a zsebes cargo gatyákra, az egyenfekete dzsekikre és a vélhetően a dzsekik alatt dagadó golyóálló mellényekre. További részletek és további gyanús fekete hátizsákos alakokat nézegessen itt!

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.