Az Index.hu-ról is beszélgetett Portik és Laborc

bűnügy
2013 április 23., 12:16

Az Index.hu is szóba került azokon a megbeszéléseken, amelyeket Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatója folytatott Portik Tamással, az Energol volt vezérével, aki az olajügyekből gazdagodott meg a kilencvenes években. A felvételek átiratát a héten szivárogtatta ki az MNO, a Heti Válasz és a PestiSrácok.

Vajtó Lajos (ő szervezte meg a találkozót Portik és Laborc között): - Index.hu.

Portik Tamás: - Index.hu és egyebek, hát nagyon gazdag emberek, és hát mondjuk úgy, hogy nem baloldali érzelmű emberekről van szó. és ennek ellenére -

A továbbiakban szó esik egy nagyon okos, kétgyerekes nőről, akinek a nevét sajnos kiretusálták. portik

Aztán egy újabb részlet arról, higy mit lehet megíratni az Indexszel, és milyen a nexus:

portikindex2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.