Szétperli egymást Hajdú Péter és Puzsér Róbert

jog
2013 április 26., 08:26
comments 1

A következő hónapokban titánok küzdenek majd meg a bíróságon.

Puzsér Róbert tegnap este megírta, hogy: „Másfél órája őrjöngve hívott fel az emberi mivoltából teljesen kivetkőzött Hajdú Péter. Súlyosan megfenyegetett. Ügyvédem tanácsára büntetőfeljelentést teszek.”

Reggelre Hajdúnak is elege lett, és bejelentette, hogy „az elmúlt időszak gyalázkodásait összegyűjtve, több polgári és büntető pert” indít „egy Puzsér Róbert nevű szerencsétlen, önjelölt kritikus ellen”, akinek szerinte valamiért a rögeszméje lett. A sajtót arra kérte, hogy ebben az ügyben ne keressék.

Ha Ruttner György is beszáll a buliba, ez a celebrity deathmatch lesz az év párnacsatája.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.