A fideszes képviselő eltörte barátnőjének orrát?

POLITIKA
2013 április 29., 11:56
photo_camera Balogh József fideszes képviselő
  • A fülöpházi polgármester élettársát vasárnap kórházba vitték, mert eltört az orra
  • A nő jelenleg a szájsebészeten van, ahol vizsgálják
  • Egy helyi forrás szerint Balogh József törte el a nő orrát
  • Balogh volt felesége elmondta, hogy őt is többször megverte a férfi
  • A kórház a kecskeméti rendőrségen feljelentést tett

Most épp a kecskeméti izsáki úti kórház szájsebészetén kezelik a fülöpházi polgármester, Balogh József élettársát. A nőt vasárnap este vitték be, a fül-orr-gégészetről átszállították a szájsebészetre, ahol ma dél körül még vizsgálták.

Arról, hogy mi baja, a kórház nem adhatott felvilágosítást, de egy helyi forrásunk azt mondta, hogy a polgármester annyira megverte, hogy eltört az orra. Balogh kilenc éve él együtt mostani élettársával, akiért otthagyta korábbi feleségét.

Balogh volt felesége azt mondta, hogy nagyrészt a fideszes képviselő agresszivitása miatt váltak el. Korábban őt is többször megverte, több csontját eltörte, de a kórházban nem mondhatta el, hogy mi történt.

photo_camera A kép az asszonyverés másnapján készült, jól látszik, hogy sebes Balogh jobb keze, fidesz.hu

"Azt kellett mondanom, hogy leestem a vetőgépről, mert azt mondta, hogy különben megöl", mondta a volt feleség. "Egy zalai orvoshoz mentünk, nem a helyi kórházba, de ő vitt, úgyhogy nem mondhattam semmit." Baloghot kerestük a polgármesteri hivatalban, a mobilján és a parlamentben is, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy a kecskeméti rendőrség vasárnap nyomozást rendelt el súlyos testi sértés gyanúja miatt, viszont az ügy már átkerült a Központi Nyomozó Főügyészséghez, mert az egyik félnek mentelmi joga van. A rendőrség neveket nem mondott.

Balogh az ügyről azt mondta, hogy szombaton lakodalomban voltak, és azt se tudja, hogy értek haza. Csak amikor reggel felkelt, akkor vette észre, hogy a barátnője kórházban van. A nő azt mondta, hogy Balogh megütötte, de ezt ő "nem tudja elképzelni". A képviselő kézfeje sebes, de erre annyit mondott, hogy prököltet főztek és ott sérült meg. Nem emlékszik semmire, mert "fáradt voltam, be voltam már hangyásodva és elaludtam". Arra még emlékezett, hogy a nő matatott az éjjeliszekrényénél. Szerinte valaki áll az ügy mögött, de nem tudja, hogy ki az.

Balogh másnap azért még elment Fülöpházán az első Helyi Termék Ünnepepre, amit az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” programján belül rendeztek meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.