Elfogták a szentendrei lövöldözőt

bűnügy
2013 május 01., 06:18

photo_camera Ilyen autóval menekült a férfi, police.hu

A police.hu azt írja, hogy a rendőrség éjfél után húsz perccel a baranyai bonyhádon elfogta az ötven éves M. Józsefet, aki április 26-án éjjel Szentendrén meglőtte az élettársát. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Bonyhád Tolnában van, egyébként szép munka.

Az Index egyik olvasója azt írta, hogy éjjel tíz körül kezdődött kezdődött nagyszabású rendőri akció több címen egyszerre, körülbelül száz rendőr és kommandós volt kint az utcákon. „Megálltunk a piactérnél, ott küldtek el mindenkit, hogy lezárt terület. Aztán ott álldogáltunk egy darabig, aztán pont hallottuk, amikor bemondták a rádióba nekik, hogy megvan a célszemély” A kommandósokon golyóállony mellényt látott, és azt mondták neki, hogy „ez egy veszélyes lezárt terület azonnal tűnjünk onnan... tiszta izgi volt”.

A rendőrség még hétvégén szólította fel az embereket, hogy ne próbálják feltartóztatni a Jaguaron menekülő férfit, mert valószínűleg fegyver lehet nála. Azt mondták, hogy a TEK-kel együtt keresik a férfit, akit most tényleg a terrorelhárítók kaptak el. Ez azt is jelenti, hogy valószínűleg lesz videó az elfogásról.

photo_camera Ő az elfogott lövöldöző, police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.