Játsszon a !!444!!!-gyel, és nyerjen! jegyet!! a Chk-Chk-Chk! koncertjére!4!

életmód
2013 május 01., 10:27
comments 1

Az A38, a Lonely Planet olvasói szerint a legjobb hely a világon, volt olyan kedves, és felajánlott egy csomó jegyet a 444.hu olvasóinak a Chk-Chk-Chk!!! amerikai diszkópunkbanda holnap esti (május 2., csütörtök) koncertjére. Úgyhogy Önnek, kedves olvasó barátunk, már nincs is mást tennie, mint részt venni teljesen ingyenes, minden áthallástól, mutyitól és panamától mentes játékunkban, aztán csütörtök este 8-kor megjelenni a Hajón, és elolvadni a kortárs amerikai diszkópunk dallamára. teljesen ingyen. Ehhez kívánunk nagyon jó szórakozást. Ja, még mielőtt:

- A QR kód a hámozott banán után az emberiség leghaszontalanabb találmánya. Mi másra is alapozhatnánk nyereményjátékunkat, mint a QR kódra?

- A feladat: keressen a 444.hu-n, illetve csatolt részein egy QR kódot! Ne ijedjen meg, még csak most indultunk, nem lesz nehéz megtalálni.

- Ha megtalálta, olvassa le!

- Ha leolvasta, egy idézettel szembesül. Határozza meg, melyik irodalmi műből való az idézet!

- Ballagjon oda a könyvespolchoz, vegye le a szóban forgó kötetet, majd üsse fel az első oldalon, és jegyezze fel az első mondatot! Nem a fejezetcímet vagy a fejezetszámot, hanem az első rendes mondatot.

- Írja a mondat végére, hogy !!444!!! - pontosan így, el ne rontsa!

- Ezt a mondatot, a végén a !!444!!!-gyel kuldje el a szerk@444.hu emailcímre!

- Akkor mi visszaírunk, hogy nyert...

... és már mehet is a Chk-Chk-Chk-ra! Bemondja a nevét, meg hogy !!444!!!, és nyílik a kapu.

Az első 100 jelentkező nyer, és akkor most már tényleg jó szórakozást!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.