Frontot talált magának a Demokratikus Koalíció: az interneten gyors fogyást ígérő termékek ellen harcolnak

politika
2013 május 03., 08:05

A törpepártnál remek stratégiai érzékkel belátták, hogy még a nagyobb ellenzéki pártok sem nagyon tudnak érdemi ügyeket keresztül vinni a parlamenten, pedig nekik még frakciójuk is lehet, szóval terepet váltottak. És az interneten megrendelhető, de hatástalan fogyókúrás termékeknek mentek neki.

Márciusban a párt országgyűlési képviselője tett feljelentést a rendőrségen a külföldi oldalakról megrendelhető termékek, a Fogyúkúra (?) Forte, a Weight Loss és a Xtreme Gain miatt. A rendőrségtől pedig most kapta meg a visszajelzést, hogy a termékek valóban alkalmasak lehetnek a fogyasztók átverésére, ezért beadványát továbbították a megfelelő helyekre. Ráadásul az országos rendőrfőkapitány még európai kollégáival is felvette a kapcsolatot, hogy ismernek-e hasonló jelenséget.

Oláh örül a fejleményeknek, bár hangsúlyozta, hogy "az ügy megnyugtató kimeneteléhez több dologra is szükség van." (via DK portál)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt