Frontot talált magának a Demokratikus Koalíció: az interneten gyors fogyást ígérő termékek ellen harcolnak

A törpepártnál remek stratégiai érzékkel belátták, hogy még a nagyobb ellenzéki pártok sem nagyon tudnak érdemi ügyeket keresztül vinni a parlamenten, pedig nekik még frakciójuk is lehet, szóval terepet váltottak. És az interneten megrendelhető, de hatástalan fogyókúrás termékeknek mentek neki.

Márciusban a párt országgyűlési képviselője tett feljelentést a rendőrségen a külföldi oldalakról megrendelhető termékek, a Fogyúkúra (?) Forte, a Weight Loss és a Xtreme Gain miatt. A rendőrségtől pedig most kapta meg a visszajelzést, hogy a termékek valóban alkalmasak lehetnek a fogyasztók átverésére, ezért beadványát továbbították a megfelelő helyekre. Ráadásul az országos rendőrfőkapitány még európai kollégáival is felvette a kapcsolatot, hogy ismernek-e hasonló jelenséget.

Oláh örül a fejleményeknek, bár hangsúlyozta, hogy "az ügy megnyugtató kimeneteléhez több dologra is szükség van." (via DK portál)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.