A legszebb női hivatás

Na, felébredt a Jobbik is, ezt tudták kiadni anyák napjára:

"A legszebb női hivatás fokozottabb elismerését szorgalmazza a Jobbik

Anyák napja alkalmából a Jobbik szükségesnek tartja a magyar édesanyák fokozottabb elismerésének szorgalmazását, hiszen ők azok, akik biztosítják családjaink és ezáltal a nemzet jövőjét.

Abban a demográfiai vészkorszakban, amely hazánkat évtizedek óta sújtja, különösen fontos a legszebb és legfontosabb női hivatás, az anyaság kiemelt támogatása. Aggasztó tény ugyanis, hogy a magyar fiatalok ugyan három gyermeket terveznek, átlagosan mégsem jut két utód sem egy családra. Ennek egyik fő oka, hogy a magyar anyák közel harmincévesen szülik első gyermeküket, ami után nagycsalád már nehezen jön létre. Ezért családbarát felsőoktatásra és munkahelyekre van szükség, valamint érdemibb otthonteremtési támogatásokra, hogy a tervezett gyermekek időben megszülethessenek.

Az utóbbi évtizedek nemzetközi tapasztalatai azt mutatják, hogy a népességcsökkenést ott sikerült megállítani vagy akár meg is fordítani, ahol az anyákat nemcsak az otthonmaradásban segítik, hanem megadják a lehetőséget a munka világába való visszatérésre is, és az állam elismeri, segíti kettős hivatásukat. A nők ez esetben bizonyíthatóan nagyobb számban vállalják azt, ami a legszebb az életükben: az anyaságot."

Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.