A zsidók megint fontosabbak voltak, mint az anyák napja //:=(

POLITIKA
2013 május 05., 18:22
comments 9

Az ember azt várná, hogy az anyák napján a politikusok egymáson taposnak át, hogy kedveskedjenek egy kicsit a választóknak. Ehhez képest többen is szokatlan csöndben töltötték a napot. Gyurcsány Ferenc például csak este szólalt meg, ami neki tényleg nem szokása. Illetve megszólalás helyett fényképpel köszöntötte az úgynevezett szebbik nemet. Csak ennyire erőltette meg magát:

gyurcsany

Orbán Viktor ma a zsidókkal volt elfoglalva, ami elég fárasztó dolognak tűnik, úgyhogy neki elnézzük, hogy egyáltalán nem köszöntötte az anyukákat. A legutolsó posztja a Facebookon egy galéria volt az új Mercedes-buszok bemutatójáról.

Mesterházy Attila viszont mindent beleadott, még a családot is bevonta a dologba. Szép munka, hihetetlen, hogy ez az ember 39 évesen még mindig nem miniszterelnök.

mesterhazy

Vona Gábor is a zsidókkal lehetett elfoglalva, csak nála ez sokkal rutinszerűbb tevékenység, mit Orbánnál. Mindenesetre ő sem köszöntött senkit. A legutóbbi posztja még a Jobbik anticionista tüntetéséről szól.

Szanyi Tibor többet posztol a Facebookra, mint Bódi Sylvi, de így sem volt ereje foglalkoznia az anyukákkal. Mondjuk ő felmentést kaphat, tegnap este annyira kitett magáért, amikor elküldte a Varánusz bloggerét.

Harrach Péter ma is Harrach Péter maradt, pedig mindannyian tudjuk, hogy a harrach nem jó tanácsadó. Hihetetlen, hogy ilyen szenvtelenül is lehet lelkesedni a világ első napelemes kisvasútjáért.

Schmuck Andor viszont ma sem tudott hibázni. Őt Klapka György ihlette meg:

Ha már a hibátlan embereknél tartunk: a délvidék oroszlánja nagyon rápörgött az anyukákra, két posztot is írt.

tvrt

tvrt2

Na de mit csinált Bajnai Gordon? Természetesen borzasztó bonyolult szövegeket osztott meg a saját arcképével, ahelyett, hogy cicákat posztolt volna virágcsokorral.

bajnai

Egyébként az MSZP és a Fidesz nem a Facebookon, hanem az MTI-ben élte meg az anyák napját. A szocik például olyan közleményt adtak ki reggel, hogy arra még Vujity Tvrtko is csettintene. Szerintük ők támogatják azokat az anyákat, akiket a Fidesz tolvajkormánya kizsákmányolt. A Fidesz erre sajtótájákoztatót tartott, hogy ők az anyák mellett állnak. Ennél még a munka ünnepe is izgalmasabb volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.