Megszólalt a Szegedi Picsaember

életmód
2013 május 06., 06:04

945059_375190069252127_455167466_n

A Szegedi Picsaembert Csányi Gábornak hívják, 35 éves, alkalmi munkákból él, de legszívesebben egy gyárban dolgozna, derül ki az interjúból, amit a delmagyar.hu készített a Szegedi Picsaemberrel, Akit Már Mr. Forrónacinak Hívnak.

Csányi pillanatok alatt lett feltűnő helyi figurából facebookos jelenség, miután két rajongója Facebook-oldalt készített neki, ami napok alatt több mint 9000 lájkot szedett össze. A Délmagyar cikkéből az is kiderül, hogy Csányi a nadrágjait egy nőiruhaüzletben vásárolja, és az eladóknak azt mondja, hogy a barátnőjének veszi őket. Aki egyébként van neki, mert a feltételezésekkel ellentétben Mr. Forrónadrág nem homoszexuális.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.