A tatabányai turul-szoborhoz vezet idén a belügyes dolgozók lépcsőfutó bajnoksága

sport
2013 május 06., 11:19

"színes-sport-életmód-verseny-szabadidő" tagekkel adta ki a hírt az MTI, hogy első alkalommal rendeznek futóbajnokságot a Belügyminisztérium dolgozóinak a tatabányai Turul-emlékműhöz vezető 419 fokos lépcsősoron.

Big Bird Dead

A versenyt a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezi, eddig 73-an jelentkeztek, hogy szívesen felszaladnának a mitológiai nagymadarat ábrázoló szoborhoz. Általában a tűzoltóság lépcsőfutó versenyein légzőkészüléket is szoktak hordani a futás közben, de mivel itt nem lesznek egyenletesek a fokok, inkább ezt most kihagyják. Az első három helyezett érmet és pólót kap, meg persze az élményt, hogy előbb ért fel a madárhoz, mint a többiek.

Az valamiért az MTI közleményéből nem derült ki, hogy mikor lesz a megmérettetés. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.