Hat dolog, amiben a legjobbak vagyunk, avagy a 444 diadalútja a Pécsi Picsaembertől a szúnyogholokausztig

444
2013 május 09., 10:55

Screen shot 2013-05-09 at 2.28.51 PM

6.

Nagyszerű blogunk a forint bukdácsolásáról, gyengélkedéséről és időnkénti erőre kapásáról a Google figyelmét is felkeltette: a forinthírre keresve az első találat a 444. És a második is. Sőt a harmadik is.

5.

A Közgép-közeli szakember híres arról, hogy alig létezik róla fellelhető kép. Mi előástunk kettőt az internet legsötétebb bugyraiból, és ezt a Google első helyezéssel honorálta a Simicska Lajos képek kategóriában.

4.

A kínok kínját éltük át a nagy mátrai (kárpáti) borzaska teszt alatt, de megérte: ha most valaki beírja a Google-be, hogy "fokhagymás böfögés", máris elolvashatja, hogyan bántunk el tizenegy adag a neten rendelt borzaskával. Vagy a borzaska velünk, ez most nem lényeges.

3.

A 444-et a Szegedi Picsaember helyezte el ugyan a világ mémtérképén, de a valódi áttörést, és a Google találati listájának első helyezését lelkes követője, a Pécsi Picsaember hozta el. Köszönjük, Pécsi Picsaember!

2.

Hírünk címe soha nem látott felháborodást váltott ki a felháborodásra hajlamos facebookozókból, akik Vágó István oldalán estek neki az eredetileg mellesleg Vágó Gábor LMP-s politikustól származó szónak. Illetve a 444-nek. Az eredmény? Fölényes 1. hely a Google találati listáján.

1.

Újabb ártatlan cikkecske, de a legfölényesebb diadal ever: bár mindenki évtizedek óta tudja, hogy The Internet is for Porn, a pornóoldalak kifejezésre mégis a 444 az első találat. Kell ennél több? Aligha.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.