Hat dolog, amiben a legjobbak vagyunk, avagy a 444 diadalútja a Pécsi Picsaembertől a szúnyogholokausztig

Screen shot 2013-05-09 at 2.28.51 PM

6.

Forinthír

Nagyszerű blogunk a forint bukdácsolásáról, gyengélkedéséről és időnkénti erőre kapásáról a Google figyelmét is felkeltette: a forinthírre keresve az első találat a 444. És a második is. Sőt a harmadik is.

 

5.

Simicska Lajos képek

A Közgép-közeli szakember híres arról, hogy alig létezik róla fellelhető kép. Mi előástunk kettőt az internet legsötétebb bugyraiból, és ezt a Google első helyezéssel honorálta a Simicska Lajos képek kategóriában.

 

4.

fokhagymás böfögés

A kínok kínját éltük át a nagy mátrai (kárpáti) borzaska teszt alatt, de megérte: ha most valaki beírja a Google-be, hogy "fokhagymás böfögés", máris elolvashatja, hogyan bántunk el tizenegy adag a neten rendelt borzaskával. Vagy a borzaska velünk, ez most nem lényeges.

 

3.

pécsi picsaember

A 444-et a Szegedi Picsaember helyezte el ugyan a világ mémtérképén, de a valódi áttörést, és a Google találati listájának első helyezését lelkes követője, a Pécsi Picsaember hozta el. Köszönjük, Pécsi Picsaember!

 

2.

szúnyogholokauszt

Hírünk címe soha nem látott felháborodást váltott ki a felháborodásra hajlamos facebookozókból, akik Vágó István oldalán estek neki az eredetileg mellesleg Vágó Gábor LMP-s politikustól származó szónak. Illetve a 444-nek. Az eredmény? Fölényes 1. hely a Google találati listáján.

 

1.

pornóoldalak

Újabb ártatlan cikkecske, de a legfölényesebb diadal ever: bár mindenki évtizedek óta tudja, hogy The Internet is for Porn, a pornóoldalak kifejezésre mégis a 444 az első találat. Kell ennél több? Aligha.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.