Még Parker Posey is otthagyja az NBC-t

kultúra
2013 május 11., 10:02

Nem állítanám, hogy különösebben érdekelnek a showbiz hírek, de az NBC minden év májusában esedékes teljes megújulása, vagyis a nézhetetlen sorozataik kidobálása minden év májusában jól elszórakoztat. Idén sincs másként, egy kivételével minden tavaly indult sorozatukat kidobják. Igen, Matthew Perry hátborzongatóan rossz Go Onját is. Ami viszont tragikus, hogy csak most tudtam meg, hogy az egyik sorozatukban Parker Posey is szerepelt, de minden indoklás nélkül felmondott. (Via The Atlantic Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.