Itt a Hang-over: zenék nagyon nehéz reggelekhez

Popkult
2013 május 12., 07:17

Sorozatunkban vasárnap délelőttönként magyar zenészek mutatják be, ők miket hallgatnak azokon a hétvégi reggeleken, amikor az előző este fáradalmai miatt még megmozdulni sincs erejük.

74265_444551112305427_1824357614_n

Elsőnek Szabó Benedek válogatott, aki amúgy nemcsak a Zombie Girlfriend énekes-gitárosa, de idén már összehozta az év eddigi legjobb magyar nyelvű lemezét is. Az egyórás válogatás pedig remek lesz egy elakadt-fejfájós vasárnap délelőtt megmentéséhez, mert hiába rengeteg a váratlan kanyar a mixben, az utolsó szám után úgyis mindenki boldogan nyúl majd a kardigánja után, és kezdi el a napját.

(A borítófotó a Forteplanról van)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.