Földön fekvő diákot rugdosott egy szegedi tanár

bűnügy
2013 május 13., 16:25

Iskolai bántalmazás miatt indult nyomozás Szegeden, ahol a szegedma.hu információi szerint egy tanár bántalmazott egy diákot. A "védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja" miatt indított nyomozás mögött az áll, hogy pénteken a Weöres Sándor Általános Iskolában egy testnevelő tanárnő előbb felpofozott egy harmadik osztályos kisfiút, majd a földön fekvő gyerekbe többször is belerúgott.

A szegedma.hu úgy tudja, a gyerek már egy éve panaszkodott arra, hogy az iskolában bántják. A kisfiú szülei szerint a bántalmazásról videófelvétel is készült, amit előbb az iskolaigazgatónak, majd a rendőrségnek mutattak meg. A delmagyar.hu ugyanakkor arról ír, hogy a harmadikos, de 11 éves fiúnak eddig is komoly magatartás-problémái voltak, nehezen kezelhető, korábban előfordult, hogy rendkívül durván szidalmazta a tanárokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.