Gránát az oviban

oktatás
2013 május 13., 12:54

Egy óvoda udvarán egy csúszda alatt a Somogy megyei Belegen aknavetőgránátot találtak a földmunkások. A Rákóczi úti óvoda kertjének területrendezésekor találták a 82 milliméter átmérőjű szovjet aknavetőgránátot, amiről a tűzszerészek megállapították, hogy nem volt kilőve. Géppuskaheveder-tagokat is találtak (ezekben nem volt lőszer), és még mindig keresnek. Az átvizsgálás idejére az óvodát kiürítették, ez 27 gyereket és öt dolgozót érint. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.