Pszichiátriai kivizsgálásra küldhetik Slotát

külföld
2013 május 13., 07:05

A rendőrség hamarosan dönt arról, hogy elmeorvosi kivizsgálásra küldi-e Ján Slotát. A pszichiáternek azt kéne kiderítenie, hogy a magyarellenes kirohanásairól ismert szlovák politkus alkoholfüggő-e. Ha az, a hatóságok alkoholelvonó kúrára kötelezhetnék, ha vissza akarja kapni a jogosítványát. Slotát csütörtökön vitték be, miután autós üldözés után megállították a rendőrök. Amikor kiengedték, azt mondta, hogy: „Remélem nem öltem meg háromszázezer cigányt.” (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.