200 millió forint Bajnai ellen

politika
2013 május 14., 03:07

A Hajdú-Bét tulajdonosai 180 mil­liós kölcsönt és 300 millió forintos hitelt szavaztak meg a Wallisnak, és Bajnai Gordon aláírta a Hajdú-Bét ingatlanjainak eladásáról szóló szerződéseket, így az, hogy mit sem tudott a Hajdú-Bét dolgairól, szemenszedett hazugság – mondta Kósa Lajos hétfőn a parlamentben.

Fazekas Sándor agrárminiszter ezt azzal fejelte meg, hogy Bajnainak kormányfőként „erkölcsi kötelezettsége lett volna” a kárpótlás, és a kormány 200 milliós juttatásban részesíti a károsultakat. (Magyar Hírlap)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.