Na már megint hova keveredtem? - Itt a hónap netes játéka

google street view
2013 május 14., 05:17

funny-google-street-view-photos-22

A GeoGuessr lehet a következő játék, ami ha elterjed, mérhető méretű lyukat üthet akár a magyar GDP-termelésen is. Pedig a játékmenet borzasztó egyszerű: kikerülsz valahova a Google Street View világába, és meg kell tippelni, hogy hol vagy. Mászkálni mászkálhatsz bármennyit, közben pedig minden apró jel számít: feliratok a boltokon, öltözködés, építészet jellegzetessége. Az igazán profik rámehetnek az aljnövényzetre is, és mivel a rendszámtáblák mindenhol ki vannak takarva, sokszor tényleg csak apróságokon dől el, hogy akkor ez most Svájc vagy Ausztria volt-e. Vagy persze Új-Zéland. Egy kör öt tippből áll, és minél közelebb tippeltél, annál több pont. Nem lehet abbahagyni.

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.