Na már megint hova keveredtem? - Itt a hónap netes játéka

google street view
2013 május 14., 05:17

funny-google-street-view-photos-22

A GeoGuessr lehet a következő játék, ami ha elterjed, mérhető méretű lyukat üthet akár a magyar GDP-termelésen is. Pedig a játékmenet borzasztó egyszerű: kikerülsz valahova a Google Street View világába, és meg kell tippelni, hogy hol vagy. Mászkálni mászkálhatsz bármennyit, közben pedig minden apró jel számít: feliratok a boltokon, öltözködés, építészet jellegzetessége. Az igazán profik rámehetnek az aljnövényzetre is, és mivel a rendszámtáblák mindenhol ki vannak takarva, sokszor tényleg csak apróságokon dől el, hogy akkor ez most Svájc vagy Ausztria volt-e. Vagy persze Új-Zéland. Egy kör öt tippből áll, és minél közelebb tippeltél, annál több pont. Nem lehet abbahagyni.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.