Több embert is meg akart ölni a soproni gyilkos

bűnügy
2013 május 14., 16:23

V. Roland azért akart fegyvert szerezni, hogy megölje barátnője apját, aki eltiltotta tőle a lányát, vallotta a bíróságon a soproni kettős gyilkosság harmadrendű vádlottja. V. Roland két társával egy soproni lőtérről próbált fegyvereket lopni, eközben T. Attila agyonlőtte a lőteret üzemeltető lövészklub elnökét és egy 43 éves férfit, akinek pont a gyilkosság idejére volt megbeszélt találkozója az elnökkel. A most V. ellen valló harmadrendű vádlott, a gyilkosságok idején őrködő M. Tamás szerint V. Roland T. Attilát is meg akarta ölni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.