Diétás elemzés a Jobbiknak

2013 május 16., csütörtök 9:14

A frakciók beszállítói közül talán a legsokoldalúbb a Diet Home X Bt. A cég a Jobbik frakciónak dolgozik. "Az Ogy-be benyújtott korm. tvalkotási, foglalkozt. és munkaügyi javaslatok elemzése" a feladatuk, de honlapjukon ennél szélesebb termékportfólióra bukkantunk. A cég 2011 összesen 4 alkalommal majd 3 millió forintért elemzett.

"Nem kell minden üzleti tevékenységünket kitenni a honlapra" - mondták a Diet Home-nál, amikor a törvényelemzési megbízásukról kérdeztük őket. Arról, hogy hogyan kerültek kapcsolatba a párttal és pontosan milyen munkát végeztek nekik, későbbre ígértek tájékoztatást.

Röviden magamról

"Dietetikus, gyógytornász végzettséggel rendelkezem.
Az OTE Egészségügyi főiskolai kar dietetika szakát kiváló eredménnyel végeztem. A tanácsadások során érlelődött meg az elhatározás a gyógytornász végzettség megszerzésére, hogy a hozzám fordulók részére komplex ismereteket adjak át egészségi állapotuk javítása céljából. Ezért elvégeztem a SE Egészségügyi főiskolai karának gyógytornász szakát. Mind a két hivatás területén rendelkezem kórházi gyakorlattal."

diet

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt