Losonczy Pál, a Jobbik kreatívosa

POLITIKA
2013 május 16., 12:45

A Jobbik fővárosi képviselőtestületének frakcióvezetője háromszor kapott pénzt a Jobbiktól.

  1. Losonczy Pál tulajdonos a Kreatív Frakció Kft.-ben, ami 2011. január 30-tól az év utolsó napjáig a frakció részére igény szerinti grafikai munkákat végzett 1,2 millió forintért.
  2. Ugyanez a cég 2011. március 28-tól 2011. április 15-ig „A Jobbik, mint márkanév pozícionálása az elmúlt évek évek és a jelen tekintetében” című tanulmányért kapott 1,4 millió forintot.
  3. Losonczy ezen kívül tavaly márciusban még 610 ezret is kapott „A 4-es metro gazdasági hatása Budapestre és országunkra” című tanulmányáért.

Losonczy a 2012-es vagyonnyilatkozatában (pdf) a Kreatív Frakcióval szerzett megbízásáról pontosan nem ír, de említi, hogy külsős kreatívként volt bruttó 1,5 és 1,2 millió forint jövedelme. Losonczy egyébként 2011. december 7-én kiszállt a cégből.

A 3. pontban írt jövedelméről a 2013-as vagyonnyilakozatában pdf) nem írt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.