Portik drága órákat osztogatott újságíróknak, Juszt Lászlótól drága órát loptak el

bűnügy
2013 május 16., 15:00

A hvg.hu írt ma korábban arról, hogy Portik Tamás egy másfél milliós Patek Philippe karórával köszönte meg egy tévés újságírónak, hogy nem nem mond róla rosszakat. Ezt az órát azonban pár évvel később azonban a margitszigeti Thermal Szálló uszodájának a szekrényéből ellopták.

Azt meg a Cink egyik olvasója szúrta ki, hogy Juszt Lászlótól 2004-ben elloptak egy Patek Philippe-órát.

Négy és fél millió forint értékű aranyórát loptak el Juszt Lászlótól – adta hírül a Mai Nap. A televíziós műsorvezető az egyik négycsillagos budapesti szállodájának öltözőjében hagyta ruháját, mobiltelefonját és Patek Philippe márkájú óráját, miközben ő a szauna és a gyógyvizes medence jótékony hatását élvezte.A szemtanúk szerint Juszt alig tudott uralkodni magán, amikor észrevette, hogy eltűnt az órája, s azonnal felhívta Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitányt. Majd azt kifogásolta, hogy miért nincsenek kamerák a „jó nevű szálloda fürdőrészlegének öltözőjében”.

Persze semmi összefüggés, csak vicces, mennyi Patek Philippe keringett akkor a magyar sajtó környékén, és milyen gyakran lopkodták ezeket az órákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.