Tanulmány a cigánybűnözésről 1,8 millióért

POLITIKA
2013 május 16., 14:40

"A cigánybűnözés helyzete Magyarországon napjainkban" című tanulmány megírására szerződött 2013 februárban a Jobbik frakcióval a Carabinieri Hungary Kft. A tanulmányért a cég 1 millió 800 ezer forintot kapott.

A gyöngyösi cég biztonságtechnikával foglalkozik. Azt mondták, azért választotta őket a Jobbik, mert széleskörű tapasztalataik vannak ebben a témában, de részleteket nem árultak el. A cég ügyvezető igazgatója Pichler Gábor György, aki a párt gyöngyöshalászi alapszervezetének elnöke.

carabinieri

 

Honlapjuk szerint a céget azért hozták létre, mert "elegünk lett a szakmában közel két évtizedet eltöltve, hogy túlnyomó többségben a politikai, gazdasági, avagy fegyveres testületekben betöltött egykori, esetleg aktív pozícióikat, kapcsolataikat felhasználva jutnak olcsó, teljesen értéktelen szemléletű vállalkozások megbízásokhoz, aminek egyetlen célja a maximális és gyors profit, mindenféle minőségi törekvés nélkül, ráadásként működésük közben valójában bűncselekményeket követve el Magyarországgal szemben".

"Elérkezett az idő, hogy a Carabinieri Hungary által is képviselt minőségi és transzparens szolgáltatások kerüljenek előtérbe, ezt reményeink szerint a Megrendelői oldal is egyre inkább felismeri, és szakítanak az olcsó, értéktelen és értelmetlen cégek eddigi alkalmazási gyakorlatával" - írják.

A cég a nevét az olasz csendőrségtől kölcsönözte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt