Kaszával szúrta le motoros ismerősét

Tbg
bűnügy
2013 május 19., 05:31

Férfi ölt férfit Helvécián, Bács-Kiskun megyében. Szombaton délután egy 49 éves helyi hazafele ment motorjával az egyik földes dűlőúton, amikor egy ismerőse háza elé ért. A 65 éves ismerős éppen kaszált a ház előtt, majd se szó, se beszéd leszúrta a motorost, aki meghalt. A kaszást őrizetbe vették. (ORFK)

"Úgy tudjuk, hogy az emberöléssel gyanúsított férfinek sok haragosa volt a faluban, többen féltek, illetve félnek tőle" - írja a a Baon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.