Folyami kalózok Szerbiában

bűnügy
2013 május 21., 09:28

pirate

Gázolajat, gépzsírt és "fogyóeszközt" (bármi is legyen az) zsákmányolt két kalóz a Száván. Obrenovacnál motorcsónakkal megközelítették a Segesta nevű hajót, felmásztak rá, késsel és lőfegyverrel megfenyegették a legénységet és üzemanyagot követeltek. Miután megkapták, amit akarta tűzoltóhabbal befújták a parancsnoki hidat és a gépházat, majd sietve távoztak. Az ez első regisztrált kalóztámadás Szerbiában. via MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt