18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

https://444.hu/assets/szex.jpg

Hol lehet dugni a Parlamentben?

SZEX
2013 május 22., 19:59
  • A miniszterelnöki folyosó melletti 2-es lépcsőházba egy időben nem volt ildomos kopogás nélkül bemenni
  • Egy megkérdezett képviselő, ha teheti, zárható irodát szerez a parlamenti szexhez
  • Többen a főemeleti mozgássérült vécét említették a Parlament erotikus szívcsakrájaként

- Annyi iroda van itt, simán lehet kulcsot kérni ismerősöktől. Nagy olajképek, régi kanapék. Olyan antikolt hangulata van az egésznek, meg lehet adni a módját - mondta egy neve elhallgatását kérő ellenzéki képviselő.

- Mondjuk nagy csajozás nincsen. Azt hiszem, akihez nem kívülről jön be látogató az is inkább az ogy-s alkalmazottakkal  vagy a frakciómunkatársakkal kavar, nem a képviselőtársaival. Persze szigorúan frakciócsaládon belül. Mondjuk egy kormánypárti képviselő egy ellenzéki szakértővel szerintem sci-fi kategória - mondja ugyanő. És ő tesz említést először a Parlament lüktető erotikus központjáról, a főemeleti mozgássérült vécéről.

A szexuális főaxonon

Én nem hogy a parlamenti vécében, de semmilyen vécében nem keféltem még soha. De ha valaha ilyen kalandba keverednék, az szinte biztos, hogy nem ezt a helyiséget választanám.

photo_camera A szexvécé nyitva

A felsőházi üléstermet eleve csak rendezvényekre használják, itt még a hétfői és keddi plenáris ülésnapokon sincs forgalom.

A közeli vécé bejáratát két oldalról első ránézésre funkciótlan paravánok szegélyezik. Ezektől (és a korábban hallott sztoriktól) már az ajtó előtt olyan érzésem támad, mintha valami bürokratikus állami kuplerájnál várnám, hogy behívjon a részemre kiporciózott néhány perc dugásra Gogolák elvtársnő.

Mivel ez egy nagyon korszerű mozgássérült vécé nincs kilincs, hanem egy nagy bordó gomb dudorodik az ajtón. Azt kell megnyomni, hogy kinyíljon a vécé. Azt hiszem életemben nem hallottam még kevésbé erotikus dolgot, mint amikor a két elektromos motor kinyitja az ajtókat, ráadásul iszonyú hangos is. Így is hallom, ahogy a folyosó végén a a padlószőnyegen dolgozó takarítók egy pillanatra kikapcsolják a porszívót.

photo_camera Döntött tükör

Bent eleve baromi világos van, és fertőtlenítő szag, ami nálam nem afrodiziákum kategória, de ez mondjuk ízlések és pofonok kör. Az elegáns kék-fehér csempe is inkább kórházi hangulat. Viszont tényleg van több tükör, amit többen is említettek, mint nagy vonzerő.  Mondjuk ezek - nyilván a kerekes-székesekre és rendeltetésszerű használatra gondolva - úgy vannak megdöntve, hogy nehezen látom milyen izgalmakat lehetne bennünk figyelni akciózás közben. Viszont tényleg van rengeteg hely, egy kis frakciónyi ember simán elfér.

Ezekkel együtt persze igaz, hogy egyedül voltam, nem valami irgalmatlan jó csajjal. Néhány perccel korábban pedig még az ülésterem mellett hallgattam Tóth Csaba napirend előtti felszólalását trafikügyben, szóval nem lehet mondani, hogy felhúzva érkeztem. Más körülmények között lehet, hogy kevésbé érzem taszítónak a környezetet.

Mérsékelten romantikus patkányirtószer

photo_camera A kettes lépcsőház teteje

- Kicsit olyan moszkvai metró feeling, sötét, a falakon futnak mindenféle csövek, meg vezetékek, de nyilván egy gyorst kört el lehet intézni - mondja egyik parlamenti forrásunk. A moszkvai metróban nem jártam még, de a kettes számú lépcsőház tetején kb. értem mire gondolt. Megvannak a csövek, a drótok, a sötét. Meg a jellegzetes pince/padlás szag, amit gondolom valami penészgomba, a galambok, vagy a földre kiszórt mérsékelten romantikus patkányirtószer okoz.

A parlamenti tudósítók között terjedő legenda úgy szól, hogy a régi képviselői dohányzóval szemben nyíló kettes számú lépcsőházba a 2002 és 2010 közötti elmúltnyolcév egy részében csak kopogás után illett benyitni. Az azonnali kérdések órájában ugyanis itt szopatta a fiatal tudósító lányokat az egyik fontosember. Az ő nevét nem csak a perektől való félelmem miatt nem árulom el, hanem mert szeretnék a lehető legtöbb embert megkímélni attól, hogy akár egy pillanatra is szexuális helyzetben kelljen elképzelnie az illetőt.

A kettesen kívül egyébként a tizenhatos és a húszas lépcsőház tetején is biztosan vannak olyan eldugott kis zugok, ahol még csúcsidőben sem jár senki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.