Leárulózták a fideszest mert lájkolta Bajnai Gordont

Tbg
politika
2013 május 22., 14:26

orojan2

Nyitrai Zsolt főtanácsadója, Oroján Sándor kénytelen volt magát Fidesz-logóval lefényképezni és a képet a Facebookra posztolni, hogy ismerősei elhigyjék, még mindig fideszes. A fiatal politikus ismerőseiben az keltett gyanút, hogy Oroján lájkolta az MSZP, Bajnai Gordon és Baja Ferenc oldalát.

Oroján a Facebookon ezért ezt írta: "Attól hogy lájkoltam Bajnai Gordon és az MSZP facebook-oldalát, még nem lettem egyikőjük szimpatizánsa, párttagja sem. Csupán azért követem a két oldalt, mert kíváncsi vagyok, hogyan kampányolnak a facebookon az ellenfelek." Mint írja, több vidéki fórumon híre ment a két lájknak és most arról beszélnek, hogy Oroján áruló lett.

A kézdivásárhelyi születésű, a Fidelitasban edződött Oroján jelenleg a Fidesz Heves megyei önkormányzati képviselője, szabadidejében pedig Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos főtanácsadója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.